Laadukas ja kustannustehokas tulos
L&T osti Oaklandin: lue lisää!

Rakennusteollisuus ja kiinteistöhuolto

Palvelumme rakennusteollisuudelle ja kiinteistöille sisältävät mm. alapohja- ja ryömintätilasaneeraukset, erilaiset imuroinnit, vesipiikkaukset, julkisivujen puhdistukset sekä graffitien poistot ja graffitisuojaukset.

Alapohja- ja ryömintätilasaneeraukset

Alapohjasaneerauksissa puramme tyypillisesti orgaanista materiaalia sisältävät aineet ja rakenteet. Rakenteet teemme ihan käsityönä ja maa-ainekset suurtehoimuroimalla.

Saat kauttamme saneeraukset myös kokonaisvaltaisesti, sisältäen homepuhdistukset, mahdolliset sala-ojitukset ja muut viemärityöt, lisäeristykset ja kapillaarikatkosepelin puhalluksen.

Viemäreiden esiinimurointi laatan alapuolelta

Kiinteistöjen korjaustarpeessa olevat viemärit saadaan kätevästi imuroitua esiin rakennuksen laatan alapuolelta, laattaa purkamatta. Menetelmässä sokkelin viereen kaivetaan syvennys, jonka kautta päästään sokkelin ali laatan alle. Näin vialliset viemärit saadaan imuroitua esiin ja korjattua, vahingoittamatta laattaa.

Menetelmä soveltuu myös tilanteisiin, joissa esim. muutostöiden vuoksi tarvitaan uusia viemärilinjoja.

Ylä- ja välipohjien imuroinnit

Hiekat, villat, sepelit ja muut materiaalit saadaan imuroitua tehokkaalla kalustollamme nopeasti, pölyttömästi ja turvallisesti.

Tarvittaessa samalla kalustolla onnistuu myös korvaavien ainesten puhallus tilalle.

Reunan vesipiikkaus

Sepelin ja hiekan puhallukset

Tehokas suurtehoimurikalustomme soveltuu imuroinnin lisäksi myös mitä erilaisimpien materiaalien puhallukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisääTäytä yhteydenottolomake

Kattosingelien imurointi ja asennus

Imuroimme joka kevät hurjan määrä sepeliä pääasiassa teollisuusrakennusten ja vanhempien kerrostalojen katoilta. Vaikka nykyisin kattosingeliä enää harvemmin asennetaan uuden kermin päälle niin kohteissa, joissa singeliä tarvitaan katolle, hoidamme mielellämme myös uuden singelin toimituksen ja asennuksen.

Vesipiikkaukset 1 000 – 3 000 bar

Olemme rakennusteollisuuden RALA-hyväksytty toimittaja. Valitsemme kuhunkin vesipiikkauskohteeseen oikeanlaisen laitteen ja menetelmän, joilla saamme yhdistettyä tuottavuuden, kustannustehokkuuden ja työturvallisuuden parhaalla mahdollisella tavalla. Työt tehdään 1 000 – 3 000 barin laitteistoilla erilaisia apuvälineitä hyödyntäen. Tarvittaessa käytämme isoimmissa kohteissa myös vesipiikkausrobottia.

Julkisivujen puhdistus ja pinnoitteiden poisto

Menetelmävalikoimistamme löytyvät niin perinteiset korkeapainepesut 200 – 3 000 baria ja vesihiekkapesut kuin uudemmatkin menetelmät kuten kuivajääpuhallus, jolla on lukuisia etuja verrattuna perinteisempiin menetelmiin. Ota yhteyttä niin selvitetään yhdessä, millä menetelmällä saat parhaan lopputuloksen aikaiseksi!

Graffitien poisto ja graffitisuojaukset

Poistamme graffitit joko perinteisesti korkeapainepesemällä tai tarvittaessa kuivajääpuhalluksella, joka on täysin kuiva ja “jätteetön” menetelmä.

Tiesitkö muuten, että kohteet voi myös suojata graffiteilta etukäteen ns. uhrautuvalla suoja-aineella. Suoja-aine on näkymätön eikä vaikuta suojattavan kohteeseen. Vaikutuksen näet kuitenkin kun töhrijä on iskenyt: graffiti tai töhry on suoja-aineen pinnalla ja se voidaan pestä pois kuumalla vedellä ja painepesulla helposti ja nopeasti. Monet usein töhrittävät sekä arvokohteet on suojattu suoja-aineilla.

Valumien, liimojen ja hankalien jälkien poisto sekä luovutuspuhdistukset

Luovutuksen lähestyessä paikat on saatava puhtaiksi ja muutama ilkeä valuma, uretaani- tai muu hankalasti poistettava jälki pitäisi saada pois. Vettä ei voi käyttää, pölyä eikä muutakaan jätettä saisi enää syntyä, mikä avuksi? Vastaus näihin haasteisiin on usein kuivajääpuhallus, joka on tehokas, mutta hellävarainen, pölytön ja kosteutta tuottamaton menetelmä.

Viemärihuolto

Viemärien huuhtelut, avaukset ja krassaukset hoituvat meiltä ammattitaidolla ja tasokkaalla kalustolla. Tarvittaessa varmistamme viemärisi kunnon myös kuvaamalla viemärit. Rasvaa tai öljyä sisältäviin kohteisiin voimme käyttää kuumaa vettä tuottavaa viemärihuuhteluautoa.

Höyrytykset ja sulatukset

Talviaikaiset muottilaudoitusten ja vastaavien sulatukset onnistuvat höyryttämällä.
Meiltä saat myös rännien ja räystäiden sekä viemäreiden ja pihakaivojen sulatukset, joko höyryttämällä tai kuumalla vedellä – valitsemme aina kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivan menetelmän.

Työmaapalvelut

Asennamme työmaakoppeja sekä kokonaisia ”koppikyliä” ja hoidamme myös tarvittavat rakennuskohteisiin liittyvät ylläpitopalvelut, kuten lämmityksen, valaistuksen tai vaikka vesihuollon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Lappeenranta

Rauhalankuja 9
54310 Hytti
Puh: 040 745 8423

Turku

Lemminkäisenkatu 42
20520 Turku
Puh: 0400 611 110

Helsinki

Malminkaari 5
00700 Helsinki
Puh: 040 733 4140

Hätätyöpäivystys

Valtakunnallinen 24/7 hätätyöpäivystys
Puh. 050 477 1666

Kouvola

Ekokaari 33
46860 Kouvola
Puh. 050 363 3446

Tilaajavastuu logo RALA pätevyys logo Luotettava kumppani logo PKY-laatu sertifikaatti

Copyright © 2020 Oakland Service Oy

L&T osti Oaklandin 1.7.2020, lue lisää!