Laadukas ja kustannustehokas tulos
L&T osti Oaklandin: lue lisää!

Varustamot ja telakat

Lastiruumien ja -kansien puhdistukset, tankkien puhdistukset, viemäriputkistojen huuhtelu ja avaus, ruosteen- ja maalinpoisto vesipuhalluksella, konehuoneen, konekuilun ja skorsteenin puhdistukset.

Lastiruumien ja –kansien puhdistukset

Puhdistamme, desinfioimme tai suoritamme hajunpoistot lastiruumista ja lastikansilta. Yhteistyökumppanimme kanssa voimme hoitaa kokonaisvaltaisesti myös lastitilojen maalaukset.

Tankkien puhdistukset

Tankki kuin tankki – meiltä löytyvät laitteet ja osaaminen kustannustehokkaan ja hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Imukalustomme on poikkeuksellisen tehokas ja sillä onnistuu myös pitkät imumatkat sekä isot imukorkeudet.

Meiltä saat myös tankkien ja makeavesijärjestelmien desinfioinnit todistuksineen.

Ota yhteyttä ja kysy lisääTäytä yhteydenottolomake

Viemäriputkistojen huuhtelu ja avaus

Vaaka- ja pystyviemärien huuhtelut sekä avaukset rutiinilla ja ammattitaidolla. Tarvittaessa asennamme putkistoon huuhteluyhteet, jolloin työ käy jatkossa nopeammin.

Menetelmässämme pesuletku syötetään imuletkun läpi puhdistettavaan putkeen, jolloin kaikki lika ja huuhteluvedet saadaan imettyä suoraan imuautoon ilman roiskeita ympäristöön. Tarvittaessa voimme käyttää työssä viemärinpuhdistusautoa, jolloin voimme käyttää kuumaa vettä työn nopeuttamiseksi (etenkin rasvaa sisältävät linjat).

Laivan ruuman pesu

Ruosteen- ja maalinpoisto vesipuhalluksella (3000 bar)

Ruosteenpoisto onnistuu pölyttömästi, vaivattomasti ja turvallisesti nykyaikaisella korkeapainelaitteistolla. Tyypillisesti tunnissa saadaan poistettua 10 – 15 neliötä ruostetta ja maalia laivan rakenteista.

Telakoinnin yhteydessä voimme tarjota laajempiin maalinpoistoihin järeämpiä laitteita, joilla saadaan poistettua ruostetta ja maalia jopa 100 m2 tunnissa, inertaakin 80 m2 tunnissa.

Konehuoneen, konekuilun ja skorsteenin puhdistukset

Konehuoneen ja –tilojen puhdistukset, konekuilut ja skorsteenit puhdistamme joko perinteisesti korkeapainepesurilla tai herkimmät kohteet kuivajääpuhalluksella. Kuivajääpuhalluksen etuna on mm. puhdistustyön jätettömyys, se ei vaadi juurikaan suojausta ja soveltuu myös kaikkein herkimmillekin mekaanisille ja sähköisille laitteille. Kuivajääpuhdistustyön aikana samassa tilassa voidaan tehdä muita töitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Lappeenranta

Rauhalankuja 9
54310 Hytti
Puh: 040 745 8423

Turku

Lemminkäisenkatu 42
20520 Turku
Puh: 0400 611 110

Helsinki

Malminkaari 5
00700 Helsinki
Puh: 040 733 4140

Hätätyöpäivystys

Valtakunnallinen 24/7 hätätyöpäivystys
Puh. 050 477 1666

Kouvola

Ekokaari 33
46860 Kouvola
Puh. 050 363 3446

Tilaajavastuu logo RALA pätevyys logo Luotettava kumppani logo PKY-laatu sertifikaatti

Copyright © 2020 Oakland Service Oy

L&T osti Oaklandin 1.7.2020, lue lisää!