Laadukas ja kustannustehokas tulos
L&T osti Oaklandin: lue lisää!

Korkeapainepesu, maalinpoisto ja vesipiikkaus 200-3000 BAR

Tarjoamme korkeapainepesuja kaikissa paineluokissa 200 barista 3000 bariin.

Korkeapainepesu on nopea ja ympäristöystävällinen menetelmä erilaisiin teollisuuden kohteisiin kuten voimalaitoskattiloiden, säiliöiden, lämmönvaihtimien ja putkistojen pesuihin. Myös siltojen vesipiikkaukseen ja puhdistukseen ja talojen julkisivujen puhdistuksiin korkeapainepesu on usein paras menetelmä. Telakka­teollisuudessa laivojen vuosihuoltojen yhteydessä pinnat pitää saada tehokkaasti puhtaaksi ja korkeapainepesu soveltuu tähän hyvin. Pesua voidaan tehostaa erilaisilla lisälaitteilla ja pesuaineilla, myös kuuma vesi soveltuu tiettyihin kohteisiin.

Isommilla korkeapainelaitteilla (1 000 bar ja siitä ylöspäin) onnistuvat monipuoliset teollisuuden puhdistukset ja esimerkiksi vesipiikkaukset – tarvittaessa myös vesipiikkausrobotilla.

Tehokkaimpia 3 000 barin korkeapainepesulaitteita, ns. UHP-laitteita (Ultra High Pressure) käytetään muun muassa erilaisissa teollisuuden pesukohteissa, pinnoitteiden ja kumiointien poistossa sekä vesipiikkauksessa. UHP-korkeapainepesurit soveltuvat myös ruosteen ja maalinpoistoon teollisuudessa, rakennusteollisuudessa ja merenkulussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisääTäytä yhteydenottolomake

Säiliöpuhdistus korkeapainepesulla

Säiliöpuhdistuksissa voidaan usein hyödyntää erilaisia säiliöpuhdistuslaitteita eli niin sanottuja tankkipesureita. Tällöin isona etuna on se, että korkeapainepesu voidaan suorittaa säiliön ulkopuolelta eikä kenenkään tarvitse mennä puhdistamattomaan säiliöön. Tämä on merkittävä työturvallisuusseikka. Kustannussäästöä syntyy myös, sillä tankkipesuri on erittäin tehokas ja sen käytön ansioista säiliön korkeapainepesua varten ei tarvitse rakentaa kalliita telineitä.

Putkistojen pesu

Putkiston kuin putkiston puhdistus onnistuu korkeapainepesulla. On sitten kyse teollisuuden putkistojen saostumakerrosten poistosta, viemärien puhdistuksesta tai vaikkapa vedenpuhdistuslaitoksen rejektiputkien virtsakivikertymien poistosta tai ruosteen poistosta putkien sisäpinnoilta, meiltä löytyy varmasti oikeat laitteet ja menetelmät.

Soita ja kysy lisää »

Kattiloiden ja lämmönvaihtimien puhdistus

Voimalaitoksissa ja teollisuudessa korkeapainepesua käytetään muun muassa kattiloiden pesussa, lämmönvaihtimien puhdistuksessa, öljysäiliöiden puhdistuksessa sekä kanaalien ja viemärien puhdistuksessa. Erilaisia korkeapainepesuun liittyviä apuvälineitä hyödyntäen korkeapainepesut voimalaitoksilla voidaan tehdä tehokkaasti ja turvallisesti.

Maalin, pinnoitteiden ja kumioinnin poisto korkeapainepesulla

Erittäin tehokkailla 3000 barin korkeapainepesureilla voidaan poistaa tehokkaasti esimerkiksi säiliöiden kumiointi, erilaiset pinnoitteet kuten maalit ja epoksipinnoitteet ja ruoste. Vaaka- ja pystypintojen korkeapainepesua varten meiltä löytyy erilaisia vaaka- ja pystypintojen puhdistukseen kehitettyjä tasopesureita.

Asbestipitoisten pinnoitteiden poisto

Olemme kehittäneet korkeapainepesumenetelmiä asbestipitoisten maalien ja pinnoitteiden poistoon. Korkeapainepesu on näissä kohteissa turvallinen menetelmä, sillä kosteus sitoo irtoavan asbestin eikä asbestipöly pääse leviämään ympäristöön. Kehittämämme menetelmä on luonnollisesti AVIn hyväksymä.

Vesipiikkaus korkeapainepesulla 1000–3000 baria

Vesipiikkauksella on monia etuja perinteiseen, mekaaniseen piikkaukseen verrattuna. Vesipiikkaus ei myöskään aiheuta mekaanisen piikkauksen aiheuttamia haitallisia mikrohalkeamia, joiden synty alentaa oleellisesti betonirakenteiden kestoikää. Lisäksi vesipiikkauksessa säästetään olemassa oleva raudoitus ja ruostunut betoniraudoitus puhdistuu ruosteesta vesipiikkauksen sivutuotteena.

Esimerkiksi parvekelinjastojen saneerauksessa vesipiikkausta käyttäen mekaanisessa piikkauksessa syntyvät, talon asukkaita häiritsevät runkoäänet jäävät kokonaan pois.

Siltojen vesipiikkauksessa käytetään joko 1000 baria tai 3000 barin laitetta kohteesta riippuen. Tietyissä kohteissa on kannattavaa käyttää siltapiikkausrobottia.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää korkeapainepesusta!

Katso yhteystietomme

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Lappeenranta

Rauhalankuja 9
54310 Hytti
Puh: 040 745 8423

Turku

Lemminkäisenkatu 42
20520 Turku
Puh: 0400 611 110

Helsinki

Malminkaari 5
00700 Helsinki
Puh: 040 733 4140

Hätätyöpäivystys

Valtakunnallinen 24/7 hätätyöpäivystys
Puh. 050 477 1666

Kouvola

Ekokaari 33
46860 Kouvola
Puh. 050 363 3446

Tilaajavastuu logo RALA pätevyys logo Luotettava kumppani logo PKY-laatu sertifikaatti

Copyright © 2020 Oakland Service Oy

L&T osti Oaklandin 1.7.2020, lue lisää!