Laadukas ja kustannustehokas tulos
L&T osti Oaklandin: lue lisää!

Viemärihuolto ja viemärin puhdistus

Viemärihuolto ja viemärin puhdistus ovat asiakkaillemme helppoa ja huoletonta, sillä teemme automaattisesti määrävälein tapahtuvan vuosisopimuksen tai hoidamme tyhjennyksen erillisen tilauksen mukaan.

Kaivojen tyhjennys on tärkeä osa huoltoa

Kaivojen tyhjennykset kiinteistöissä ja teollisuudessa ovat olennainen osa viemärihuoltoa ja niiden oikeanlainen toiminta on viemäreiden toiminnan edellytys. Tyhjennettäviä kaivoja voivat olla esimerkiksi rasvanerotuskaivot, hiekanerotuskaivot ja öljynerotuskaivot. Toimitamme kaiken huollossa syntyvän jätteen lainmukaisiin vastaanotto- ja käsittelypisteisiin.

Yhdistelmäautolla viemärihuoltoon – viemäri voi olla joskus näinkin tukkeessa! Puhdistus on todella tarpeen.

Ota yhteyttä ja kysy lisääTäytä yhteydenottolomake

Öljynerotuskaivot

Öljynerotuskaivojen kunnollinen toiminta on ympäristön kannalta erittäin tärkeää ja siksi lakikin määrittelee öljynerotuskaivojen vähimmäishuoltoväliksi yhden vuoden. Öljynerotuskaivojen tehtävä on erotella viemäristä valuvien nesteiden sisältämä öljy, joka siis kerätään talteen tyhjennyksen yhteydessä.

Tyhjennyksen ohella voimme myös pestä öljynerotuskaivon ja testata hälyttimen toiminnan.

Hiekanerotuskaivot

Hiekanerotuskaivon tarkoitus on ehkäistä kiinteiden aineiden pääsy viemäriverkostoon. Tyhjennämme ja tarvittaessa puhdistamme hiekanerotuskaivot kohteessa kuin kohteessa.

Sadevesikaivot

Tukkeutunut tai huonosti toimiva kiinteistön sadevesikaivo voi pahimmillaan aiheuttaa kiinteistölle rankkojen sateiden tai sulamisvesien yhteydessä kalliin vesivahingon. Sadevesikaivon lietepesään kerääntyy hiekkaa, sepeliä, neulasia ja muuta kiintoainetta jotka on syytä määrävälein poistaa sadevesikaivosta. Siksi sadevesikaivojen lietepesän tyhjennys on tärkeä osa viemärihuoltoa.

Sadevesikaivojen sulatus

Sadevesikaivot voivat jäätyä talvella eikä tällöin sadevesi tai sulavedet pääse kaivoon tai kaivosta eteenpäin. Sadevesikaivot voimme sulattaa kuumalla vedellä tai höyryllä.

Yhdistelmäautolla viemärihuolto sujuu mutkattomasti

Yhdistelmäautossa yhdistyy nimensä mukaisesti imuauto ja pesuauto, jolloin voidaan myös puhua viemäriyhdistelmästä. Yksi ja sama auto hoitaa imut ja pesut, huuhtelut ja tarvittaessa myös korkeapainepesut.

Meiltä löytyy myös ADR-yhdistelmäauto, jolla vaarallisten aineiden imut ja kuljetukset hoituvat lainmukaisesti. Sama ADR-yhdistelmäauto on myös varustettu kahdella kuumaa vettä kehittävällä kattilalla, joista saadaan jopa 150 asteeseen kuumennettua korkeapaineistettua vettä.

Laitetaan viemärit kuntoon!

Tukkeutuneet viemärit avataan useimmiten yhdistelmäautolla tai joissain tapauksissa muulla kiinteistön viemärihuoltoon tarkoitetulla erikoiskalustolla. Päätoimialuettamme ovat Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu, Lappeenranta, Turku ja Kouvola sekä näiden lähialueet. Toki palvelemme asiakkaita kauempaakin!

Hoidamme myös viemärin puhdistuksen ennen viemärikuvausta ja viemäreiden krassaukset, jotka suoritetaan ennen viemärin pinnoitusta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Katso yhteystietomme

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Lappeenranta

Rauhalankuja 9
54310 Hytti
Puh: 040 745 8423

Turku

Lemminkäisenkatu 42
20520 Turku
Puh: 0400 611 110

Helsinki

Malminkaari 5
00700 Helsinki
Puh: 040 733 4140

Hätätyöpäivystys

Valtakunnallinen 24/7 hätätyöpäivystys
Puh. 050 477 1666

Kouvola

Ekokaari 33
46860 Kouvola
Puh. 050 363 3446

Tilaajavastuu logo RALA pätevyys logo Luotettava kumppani logo PKY-laatu sertifikaatti

Copyright © 2020 Oakland Service Oy

L&T osti Oaklandin 1.7.2020, lue lisää!