Laadukas ja kustannustehokas tulos
L&T osti Oaklandin: lue lisää!

Viemärikuvaus ja viemärin avaus ammattitaidolla

Viemärikuvaus on viemärin kuntokartoitus, jolla viemärin kunto arvioidaan esimerkiksi ongelmatilanteissa. Kuvausta edeltää viemärin avaus tai huuhtelu, minkä jälkeen kuvauksella kartoitetaan viemäritukoksen tai muun ongelmatilanteen syy.

Asennettujen viemäreiden kuvaus

Uudet, vasta-asennetut viemärit on hyvä kuvata heti asennuksen jälkeen ja sen jälkeen kun kaikki rakennustyöt on tehty. Näin vältytään turhilta rakenteiden avauksilta jälkikäteen ja toisaalta varmistetaan se, ettei viemäreissä ole rakennustöiden valmistuttua mitään sinne kuulumatonta.

Tilaa viemärikuvausOta yhteyttä ja kysy lisää

Salaojaputkien kuvaus

Yksi suuri syy kiinteistön kosteusvaurioihin on puuttuva, väärin tehty tai toimimaton salaojitus. Siksi kiinteistön salaojaputkisto olisi hyvä kuvata tapauksesta riippuen viiden-kymmenen vuoden välein.

Kiinteistön salaojaputkisto on hyvä kuvata myös ennen kiinteistön ostoa tai myyntiä, jolloin osapuolille tulee varmuus olemassa olevan salaojituksen kunnosta ja toimivuudesta.

Teollisuuden putkistokuvaus  ja viemärikuvaus

Teollisuudessa on usein tarve selvittää putkistojen kunto ja esimerkiksi niihin kertyneiden ainesten määrä. Tämä onnistuu kätevästi viemärikuvauskameralla. Meiltä löytyy tarvittaessa työnnettävä viemärikamera, joka sopii jopa alle 20 mm:n putkistoon. Teollisuuden viemäreiden kunnon selvittäminen putkistokuvauksella tai viemärikuvauksella on osa monen teollisuuslaitoksen kunnossapidon ennakoivaa huoltoa, minkä ansiosta monet ongelmat voidaan käyttää etukäteen reagoimalla.

Viemäriputkien paikantaminen viemärikameralla

Kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten piirustukset eivät aina ole ajan tasalla viemäreiden osalta. Viemärikuvaus auttaa paikantamaan kiinteistöjen viemäreiden kulkureitit tilanteissa, joissa tarvitaan siitä tarkkaa tietoa.

Paikannus tehdään viemärikameraan integroidulla lähettimellä, jonka lähettämä signaali otetaan vastaan maan pinnalla, jolloin viemärin paikannus onnistuu helposti.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Katso yhteystietomme

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Lappeenranta

Rauhalankuja 9
54310 Hytti
Puh: 040 745 8423

Turku

Lemminkäisenkatu 42
20520 Turku
Puh: 0400 611 110

Helsinki

Malminkaari 5
00700 Helsinki
Puh: 040 733 4140

Hätätyöpäivystys

Valtakunnallinen 24/7 hätätyöpäivystys
Puh. 050 477 1666

Kouvola

Ekokaari 33
46860 Kouvola
Puh. 050 363 3446

Tilaajavastuu logo RALA pätevyys logo Luotettava kumppani logo PKY-laatu sertifikaatti

Copyright © 2020 Oakland Service Oy

L&T osti Oaklandin 1.7.2020, lue lisää!