Oakland Service Oy palveluksessanne

Oakland Service Oy on yksityinen, ketterä ja kasvava teollisuuspuhdistuspalveluita tuottava yritys. Yrityksemme vastuuhenkilöillä on 10 – 20 vuoden kokemus teollisuuden, rakennusteollisuuden ja merenkulun vaativista erikoispuhdistuksista. Palveluissamme tinkimätön asenteemme ja ammattitaitomme yhdistyy nykyaikaiseen laitekantaan, jolloin pystymme takaamaan asiakkaillemme toivotun työtuloksen kustannustehokkaasti ja työturvallisesti.

 

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella toistaiseksi kolmesta toimipisteestämme käsin: Helsingistä, Turusta ja Lappeenrannasta.

Palveluita kaikkiin yritysten puhdistustarpeisiin

Oheisista palvelulistauksista löydät kullekkin asiakasryhmälle tarjoamamme tyypillisimmät palvelut. Jos tarpeesi tai ongelmasi ei löydy listauksesta, ota silti ihmeessä yhteyttä: Ratkaisemme työksemme asiakkaidemme puhdistukseen sekä aineiden imurointiin ja siirtoon liittyviä tarpeita, joten meiltä kyllä varmasti löytyvät laitteet ja ammattitaito ongelmasi ratkaisemiseksi!

oakland_service_kaivonsulatus1

Rakennusteollisuus ja kiinteistönhoito

Palvelumme kattavat niin saneeraukset ja puhdistukset kuin imuroinnit ja puhalluksetkin.

oakland_service_autotsatamassa_laivakuva

Teollisuus

Tuotantotilojen ja -linjojen sekä putkilinjastojen ja viemäreiden puhdistukset.

oakland_service_imuautonkuva

Kone- ja laitevuokraamot

Huolehdimme koneiden ja laitteiden puhdistukset sekä muut työmaapalvelut.

oakland_service_autot_satamassa_laivakuva3

Varustamot ja telakat

Lastiruumien, –kansien ja tankkien sekä konehuoneiden, konekuilujen ja skorsteenien puhdistukset.

Referenssit

Yhteydenottopyyntö

Jos tarpeesi tai ongelmasi ei löydy listauksesta, niin ota silti ihmeessä meihin yhteyttä


Luotettava kumppani

Palvelumme perustuvat ammattitaitoiseen ja osaavaan henkilöstöön sekä partneriyhteistyöhön niin asiakkaidemme kuin alihankkijoiden kanssa. Näin tuotamme loppuasiakkaallemme laadukkaan ja kustannustehokkaan tuloksen. Esimerkkinä tästä on Ramirent Finland Oy:n kanssa solmittu yhteistyö, jonka avulla tuotamme yhteisesti kokonaisvaltaisia työmaapalveluita heidän loppuasiakkailleen.