Teollisuuden puhdistuspalvelut

Lämmönvaihtimien puhdistukset

Pysty- tai vaakalämmönvaihdin, meiltä löytyy aina sopivat laitteet ja osaaminen niiden puhdistukseen!

Tuotantolinjojen puhdistukset

Teollisuuden tuotantolinjojen puhdistukset laidasta laitaan. Tyypillisimmät menetelmät ovat suurtehoimurointi, märkäimurointi, korkeapainepesut 200 barista aina 3 000 bariin asti.Kuivajääpuhallus on yhä enenevässä määrin alkanut löytää tiensä tuotantolinjojen puhdistukseen. Syykin on selvä: kuivajääpuhalluksella saadaan jopa puhtaampaa jälkeä kuin korkeapainepesulla täysin ilman kosteuden aiheuttamia lieveilmiöitä, jotka saattavat aiheuttaa haittaa esim. linjastoa käynnistettäessä. On myös paljon kohteita, joissa vettä yksinkertaisesti ei voi käyttää ja näissä kohteissa kuivajääpuhdistus on mainio vaihtoehto. Lisäksi kuivajääpuhalluksen tuottama jätemäärä on minimaalinen eikä menetelmässä tarvita kemikaaleja (puhdistusmenetelmä ei tuota lisäjätettä, jätettä syntyy ainoastaan poistettavasta liasta). Meillä on jo asiakkaita, jotka kerran kokeiltuaan kuivajääpuhdistusta eivät muuta puhdistusmenetelmää enää huolikaan – juuri käynnistysvaiheen ongelmattomuuden takia.

Tuotantotilojen puhdistukset

Oli kyse sitten tuotantotilojen lattiasta, kanaaleista, kaapelihyllyistä tai kattorakenteista, niin meiltä löytyy oikeat laitteet ja osaavat ammattimiehet tekemään puhdasta jälkeä rasvasta, pölystä, liasta tai sivutuotteiden poistosta. Myös lattiapinnoitteiden poisto onnistuu esim. 3 000 barin tasopesurilla, jolloin vesi saadaan hallitusti talteen ilman roiskeita – kustannustehokkaasti, joustavasti ja työturvallisesti!

Putkilinjastojen ja viemäreiden puhdistukset

Huuhtelemme ja pesemme likaiset putkistot sekä viemärilinjastot niin rakennusten sisällä kuin ulkopuolella. Pystymme hoitamaan huuhtelut ja pesut tarvittaessa myös kuumalla vedellä, esim. tilanteissa, joissa putkistoissa tai viemäreissä on rasvaa tai öljyä. Kuuma vesi nopeuttaa puhdistusta ja tuottaa paremman lopputuloksen.

Putkisto- ja viemärikuvaukset

Viemärit ja putkistot on hyvä tarkistaa aika ajoin kuvaamalla. Varsinkin usein toistuvien tai yllättäen tapahtuneiden tukosten syy kannattaa selvittää heti. Se onnistuu pienemmissä putkissa työnnettävällä kameralla jopa 60 m tarkastusvälillä tai isommissa kohteissa kuvausroboteilla.

Ruosteen- ja maalinpoisto vesipuhalluksella 3 000 bar

Ruosteenpoisto pölyttömästi onnistuu nykyaikaisella korkeapainelaitteistolla vaivattomasti ja turvallisesti. Tyypillisesti tunnissa saadaan poistettua noin 10 – 15 neliötä ruostetta tai maalia.

Säiliöpuhdistukset

Öljy- ja tuotesäiliöt linjastoineen puhdistuvat aina tarpeeseen parhaiten soveltuvalla kalustolla.

Pyydä tarjous