oakland_service_laivanruumanpesu

Palvelut varustamoille ja telakoille

Lastiruumien ja –kansien puhdistukset

Puhdistamme, desinfioimme tai suoritamme hajunpoistot lastiruumista ja lastikansilta. Yhteistyökumppanimme kanssa voimme hoitaa kokonaisvaltaisesti myös lastitilojen maalaukset.

Tankkien puhdistukset

Tankki kuin tankki – meiltä löytyvät laitteet ja osaaminen kustannustehokkaan ja hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Imukalustomme on poikkeuksellisen tehokas ja sillä onnistuu myös pitkät imumatkat sekä isot imukorkeudet.

Meiltä saat myös tankkien ja makeavesijärjestelmien desinfioinnit todistuksineen.

Viemäriputkistojen huuhtelu ja avaus

Vaaka- ja pystyviemärien huuhtelut sekä avaukset rutiinilla ja ammattitaidolla. Tarvittaessa asennamme putkistoon huuhteluyhteet, jolloin työ käy jatkossa nopeammin.

Menetelmässämme pesuletku syötetään imuletkun läpi puhdistettavaan putkeen, jolloin kaikki lika ja huuhteluvedet saadaan imettyä suoraan imuautoon ilman roiskeita ympäristöön. Tarvittaessa voimme käyttää työssä viemärinpuhdistusautoa, jolloin voimme käyttää kuumaa vettä työn nopeuttamiseksi (etenkin rasvaa sisältävät linjat).

Ruosteen- ja maalinpoisto vesipuhalluksella (3000 bar)

Ruosteenpoisto onnistuu pölyttömästi, vaivattomasti ja turvallisesti nykyaikaisella korkeapainelaitteistolla. Tyypillisesti tunnissa saadaan poistettua 10 – 15 neliötä ruostetta ja maalia laivan rakenteista.

Telakoinnin yhteydessä voimme tarjota laajempiin maalinpoistoihin järeämpiä laitteita, joilla saadaan poistettua ruostetta ja maalia jopa 100 m2 tunnissa, inertaakin 80 m2 tunnissa.

Konehuoneen, konekuilun ja skorsteenin puhdistukset

Konehuoneen ja –tilojen puhdistukset, konekuilut ja skorsteenit puhdistamme joko perinteisesti korkeapainepesurilla tai herkimmät kohteet kuivajääpuhalluksella. Kuivajääpuhalluksen etuna on mm. puhdistustyön jätettömyys, se ei vaadi juurikaan suojausta ja soveltuu myös kaikkein herkimmillekin mekaanisille ja sähköisille laitteille. Kuivajääpuhdistustyön aikana samassa tilassa voidaan tehdä muita töitä.

Pyydä tarjous